На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини
| Новини | Новини асоціації | Архів новин | Всі |

Новини

Про заборону реклами лікарських засобів шляхом внесення змін до ЗУ “Про рекламу”
Асоціація “Виробники ліків України”, стосовно можливості, з урахуванням досвіду іноземних держав, заборони реклами шляхом внесення змін до Закону України “Про рекламу” та визначення впливу такої заборони на здешевлення вартості зазначених засобів, повідомляє наступне.
Читати далі >>

Новини

Моніторинг законопроектів
За результатами здійсненого АВЛУ моніторингу проектів законів, які зареєстровані протягом останніх двох місяців Верховною Радою України, повідомляємо, що з-поміж 5817 проектів, зареєстрованих за всі сесії VII скликання, про які є інформація на сайті парламенту станом на 05.05.2014, є декілька документів, які можуть вплинути на фармацевтичний сектор галузі охорони здоров’я у разі прийняття парламентом.
Читати далі >>

Новини

Арсеній Яценюк доручив Уряду вжити заходи для стабілізації ситуації на ринку лікарських препаратів та здешевлення ліків
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 23 квітня, доручив вжити заходів для стабілізації ситуації на ринку лікарських препаратів.
Він повідомив, що на засіданні Кабінет Міністрів розгляне три проекти постанов, які стосуються цього питання.
Читати далі >>

Новини

Вітання з Пасхою!

Читати далі >>

Новини

Про ПДВ на ліки
Верховною Радою України було прийнято за основу та у цілому Закон України “Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” (відповідний законопроект було внесено Кабінетом Міністрів України та зареєстровано за реєстр.№4576), яким унесено низку змін до Податкового кодексу України.
Читати далі >>

Новини

Про обіг залишків лікарського засобу
Асоціацією, за результатами аналізу підходів представників органу контролю до тлумачення чинних норм законодавства, якими врегульовано питання обігу залишків лікарського засобу (у тому числі АФІ), термін придатності яких не закінчився
Читати далі >>

Новини

Набула чинність постанова КМУ про препарати інсуліну
25 березня п.р. набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 5 березня 2014 р. №73 “Питання реалізації пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на препарати інсуліну”
Читати далі >>

Новини

Про засідання Громадської ради при Державній службі України з контролю за наркотиками
Представники Асоціації 25 лютого 2014 року взяли участь у засіданні Громадської ради при Державній службі України з контролю за наркотиками.
Читати далі >>

... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 29

Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio