На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo

Оргкомітет  Міжнародної  виставки  PHARMATechExpo надав інформацію і повідомляє наступне.

 

 

               17-19  вересня  2019  року  у  виставковому  центрі ACCO International відбудеться  X  ювілейна  Міжнародна виставка обладнання та технологій для  фармацевтичної  промисловості  PHARMATechExpo. Це єдина в Україні виставка,  в  рамках  якої  представлений  весь процес фармацевтичного виробництва  –  від  розробки  субстанцій та контролю якості сировини, обладнання  для  виробництва  фармацевтичних  препаратів і пакувальних технологій до транспортування, зберігання лікарських засобів і підбору персоналу.

               Вперше у рамках виставки відбудеться МІЖНАРОДНИЙ ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ КОНГРЕС  –  унікальна  платформа  для  об'єднання  теорії та практики процесів  виробництва.  Це  сучасний  формат  організації  зустрічей і заходів,  який  об'єднує  фармацевтичних  виробників  і  компанії, які представляють   обладнання  та  сировину  для  виробництва  лікарських засобів,  медичних  виробів, косметологічної продукції, БАДів, а також обладнання для упаковки і відстеження, для контролю якості продукції.

               Зважаючи  на  важливість  та актуальність, для фахівців  фармацевтичної  індустрії, проведення даного заходу,  запрошуємо  Асоціацію “Виробники ліків    України”   прийняти    активну    участь   у   Виставці   та науково-практичній програмі.

Сайт  виставки

 


               Щорічно вітчизняні  провідні підприємства-члени Асоціації “Виробники ліків України”  брали активну участь у запропонованому заході і, вважають подію важливою для охорони здоров’я та фармацевтичної промисловості України.

               Асоціація сподівається і рекомендує  профільним  спеціалістам  підприємств брати участь та відвідати Виставку,  стати доповідачами та слухачами  в науково-практичній програмі.

 

Детально про подію:

<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio